اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

جمعه 14 بهمن 1401
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه نفت و گاز
https://eghtesadenergy.ir/?p=16152

بیشترین قبض صادر شده گاز چقدر است؟

12 دی 1400 ساعت 09:55
بیشترین قبض صادر شده گاز چقدر است؟

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران درباره آخرین وضعیت تغییر قبوض گاز برای مشترکان پرمصرف، گفت: بیشترین قبضی که پس از طرح افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف برای پله دوازدهم صادر شده ۷۰۰ هزار تومان بوده و این در حالی‌ست که این دسته از مشترکان تا قبل از این طرح تنها حدود ۳۰۰ هزار تومان پرداخت می کردند.

به گزارش اقتصاد انرژی، سیدجلال نورموسوی با بیان اینکه برای تعرفه‌های گاز ۱۲ پله تعریف شده است، به ایسنا گفت: مشترکانی هستند که میزان مصرف  آن‌ها از ۱۲ پله نیز فراتر می‌رود که تعرفه برای آن‌ها از ۷۰۰ هزار تومان اعلامی نیز بیشتر است، به عبارت دیگر برای هر پله ۲۰۰ هزار تومان تعریف شده و در پله فرضی ۱۶ با مصرف ۱۷۰۰ مترمکعب مبلغ گازبها به یک و نیم میلیون تومان می‌رسد.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با اشاره به تاثیرات اجرای طرح افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف، اظهار کرد: پس از اجرای این طرح میزان مصرف ۵۰ درصد از پله ششم به بالا کاهش یافته است و این دسته از مشترکان مشمول پاداش صرفه‌جویی تا ۱۲۰ هزار تومان شده‌اند. در مجموع باید گفت هرچند تعرفه گاز افزایش پیدا کرده اما هنور با قیمت ارزش گاز فاصله دارد.

نورموسوی درباره نحوه محاسبه گازبهای ساختمان‌هایی که کنتور مشترک دارند، اظهار کرد: شیوه محاسبه اینگونه است که ابتدا میزان مصرف تقسیم بر تعداد واحدها می شود و بعد از آن در جداول پلکانی قرار می‌گیرد؛ به طور مثال در یک ساختمان چهار واحدی جبران بدمصرفی یک واحد را واحدهای دیگر می‌پردازند. کنتور مشترک موجب ضرر دولت می‌شود.

به گفته وی، بر اساس بند «ب» ماده ۱ قانون هدفمندی یارانه‌ها، هیئت وزیران متناسب با شرایط جامعه می‌تواند قیمت حامل‌های انرژی را اصلاح کند که در این ارتباط، اعداد و ارقام مورد نیاز برای رایگان کردن گازبهای مشترکان کم‌مصرف دریافت می‌شود و به مقدار بخشودگی‌هایی که انجام شده است، هزینه مازاد از پله‌های بالاتر مصرف محاسبه و دریافت خواهد شد.

سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه با این حال مشترکان عادی و حتی مشترکان کمیته امداد و سازمان بهزیستی اگر از این سقف مصرف (از پله سوم) عبور کنند، مشمول پرداخت قیمت بیشتری می‌شوند، گفت: در پله چهارم ۴۰ درصد افزایش نسبت به پلکان سوم است و به همین ترتیب تا پله دوازدهم همینطور ۴۰ درصد افزوده شده تا در مرحله آخر به ۱۹۹۵ تومان می‌رسد.

نورموسوی با بیان اینکه در بند «ی» تبصره ۸ به این نکته اشاره شده که بقیه پلکان که به اصطلاح پرمصرف و بدمصرف نام گرفته‌اند، باید مبالغ کسری این بخشودگی را جبران کنند، گفت: با محاسبات انجام‌شده و تأکید مجدد در ادامه بند «ی»، مقدار دریافتی از مشترکان پرمصرف نباید کمتر از آن مبلغ بخشودگی باشد که بی‌شک با پیش‌بینی‌های لازم، هم این مسئله جبران می‌شود، اصلاح تعرفه ها می تواند دلیلی برای اصلاح فرهنگ مصرف باشد.

وی در خصوص افزایش قیمت گاز برای نیروگاه‌ها نیز، گفت: نیروگاه‌ها نیز همچون همه صنایع به ازای مصرف هر متر مکعب مازاد بر الگو، مشمول ۱۰ تا ۱۰۰ درصد جریمه خواهند شد که از سال آینده اجرایی می شود.

او با اشاره به افزایش مصرف گاز در نیروگاه‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر نه تنها میزان تخصیص گاز به نیروگاه‌ها کاهش نیافته است بلکه حتی بیشتر از آنچه در دستور کار داشتیم گاز به نیروگاه‌ها تخصیص یافت.

🖨
برچسب: تیترقبض گاز

مطالب مرتبط

سامانه برق خورشیدی پنج کیلوواتی حمایتی افتتاح و بهره‌برداری می‌شود
آب و برق

سامانه برق خورشیدی پنج کیلوواتی حمایتی افتتاح و بهره‌برداری می‌شود

توسط فاطمه شعبانی
13 بهمن 1401
0

به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از ایلنا، سید محمد حسینی نژاد مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان...

منصوب "دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌ بنیان در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌ های فناوری و نوآوری"
انرژی های نو

دستیار معاون علمی در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری منصوب شد

توسط کوثر فاروقی
13 بهمن 1401
0

به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی معاون...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
افزایش نرخ دلار و ضرورت ثبات قیمت ها در حمایت از تولید
راهکار محققان MIT برای تبدیل پسماندهای پلیمری به مواد ساده تر با فناوری جدید
اختصاصی/ فروش تضمینی در قراردادهای فراسرزمینی

آخرین اخبار

سامانه برق خورشیدی پنج کیلوواتی حمایتی افتتاح و بهره‌برداری می‌شود

دستیار معاون علمی در ساماندهی و توسعه زیرساخت‌های فناوری منصوب شد

قیمت جهانی نفت در ۱۴۰۱/۱۱/۱۲

تولید روزانه نفت اوپک در نخستین ماه 2023

امروز شاهد افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی دامغان خواهیم بود

کمک ایده‌ های نوآورانه به کارآمدتر شدن حکمرانی در کشور

سرپرست ستاد آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی:
حمایت از پایان‌ نامه‌ها و پژوهش‌ های ارتقادهنده فناوری‌ های حوزه آب، اقلیم و محیط‌ زیست

مدیرعامل بورس انرژی ایران:
آغاز معاملات “برق سبز” در بورس انرژی

دیروز در بورس انرژی رقم خورد؛
بیش از ۱۰ هزار و ۴۰۰ تن فرآورده هیدروکربوری معامله شد

ارزش معاملات هفته دوم بهمن‌ ماه بورس انرژی ایران برابر با 19.5 هزار میلیارد ریال

بنزین در کشور تمام شد | هشدار وزیر نفت

مدیرعامل بورس انرژی ایران: بزودی معاملات برق سبز در بورس انرژی ایران آغاز می‌شود

«احسان امینی»، آتشنشان پتروشیمی جم سرمربی تیم ملّی کشتی ایران شد

برگزاری جشن روز جهانی تالاب‌ها به میزبانی پتروشیمی پردیس در پارک ملی دریایی نایبند

۴۰ تا ۹۰ درصد تجهیزات صنعت پتروشیمی بومی است

مراکز آموزش مهارتی در صنایع پتروشیمی استان بوشهر راه‌اندازی شود

گاز به‌زودی به تنها بندر اقیانوسی ایران می‌رسد

حضور شرکت نفت ایرانول در چهاردهمین نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی عسلویه

لاوروف: انرژی در اولویت همکاری‌های روسیه و پاکستان است

کشف ۲۵ هزار لیتر نفت یارانه ای از یک واحد صنعتی در هشترود

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است