اقتصاد انرژی

صفحه ما در رسانه های اجتماعی

سه‌شنبه 8 فروردین 1402
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
اقتصاد انرژی
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
خانه سایر
https://eghtesadenergy.ir/?p=5201

استفاده از ژنراتور در ساعات پیک در دستگاه‌های اداری

23 اردیبهشت 1400 ساعت 16:27

به گزارش اقتصادانرژی به نقل از خبرگزاری ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی امروز در دومین جلسه شورای اداری استان تهران در سال جاری گفت: چهار دستور کار پراهمیت ظرف سالهای گذشته مورد پیگیری بوده که نخستین آن در رابطه تحقق دولت الکترونیک بوده است بی تردید حفاظت و امنیت شبکه دولت در دو سال گذشته جهش مطلوبی را پشت سر گذاشته و در حوزه فناوری اطلاعات در همه دستگاه ها به ویژه استانداری تهران شاهد تحول جدی بوده ایم.

وی افزود: استفاده و بکارگیری سامانه مکاتبات الکترونیک باعث شده که بسیاری از مراجعات به دستگاه های مختلف کاهش پیدا کند و این سامانه و توسعه آن در دستگاه های مختلف باید با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع مصرف انرژی مسئله ای روز و ملی است، افزود: متاسفانه میل مصرف در همه بخشها از جمله مصرف آب ، برق و … در جامه ما نسبت به استانداردهای جهانی از رقم بالاتری برخوردار است و به طور کلی در فرهنگ مصرفی همه آحاد جامعه این افزایش مصرف را شاهدیم. مثلا در میزان تولید زباله ما بالاتر از سرانه دنیا قرار گرفته ایم لذا ضرورت دارد الگوی بهینه مصرف به عنوان راهبرد مدنظر قرار گیرد.

استاندار تهران ادامه داد: در حوزه تحقق الگوی بهینه مصرف در شرایط کنونی باید همکاری میان دستگاه ها شکل بگیرد و در این راستا در حوزه آموزش فرهنگ سازی و ایجاد مشوقها که عمده آن به وزارت نیرو بازمی گردد باید از کمک رسانه ها نیز بهره بگیریم. بی تردید در مسائل اجتماعی اگر همراه سازی مردم وجود نداشته باشد در پیشبرد اهداف موفق نخواهیم بود.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود در خصوص مصرف انرژی و لزوم تحقق مصرف بهینه نیز گفت: ماینرها برای استخراج رمز ارزها مصرف برق قابل توجهی دارند لذا استفاده از این دستگاه ها در دستگاه های دولتی تخلف است و باید با مدیران مربوطه برخورد انجام شود. چطور مدیری که به صورت خلاف از واکسن استفاده کرده با آن برخورد می شود، باید این موارد نیز به عنوان خلاف برخورد قاطعی با آن صورت گیرد.

وی ادامه داد: در انتخابات وزارت کشور مجری است ولی انتخابات بحث حاکمیتی و ملی است که در قانون نیز به کمک دستگاه های مختلف اشاره شده همانطور که در مدیریت بیماری کرونا یک هم افزایی میان دستگاه ها را شاهد بودیم که باعث شد استان تهران ۱۴ میلیون نفری با کمک خداوند در مدیریت این بیماری عملکرد مناسب داشته باشد و دانشگاه های علوم پزشکی هیچگاه احساس تنهایی نکردند و دستگاه های مختلف چون پلیس، شهرداریها در این راستا کمک کردند و در ادامه نیز در موضوع واکسیناسیون نیز همین گونه عمل شد در انتخابات نیز که از اهمیت به سزائی برخوردار است باید همه دستگاه ها کمک کنند.

استاندار تهران در پایان این جلسه و در جمع خبرنگاران گفت: سال ۱۴۰۰ با بارش های کم آغاز شد و نسبت به میانگین نیز شاهد کاهش بودیم. همچنین در فروردین ماه نیز افزایش دما را داشتیم و از سوی دیگر هر ساله واحدهای صنعتی، تجاری و اداری ۲۰۰ هزار مشترک جدید را به شبکه برق می افزایند. لذا لازم است در این زمینه مدیریت مصرف انرژی محقق شودو باید اقدامات لازم برای هماهنگی میان دستگاه های مختلف انجام شود.

وی افزود: دستگاه اداری باید ۵۰ درصد صرفه جویی مصرف نسبت به سال قبل داشته باشند و برای تحقق این مهم باید از همه ظرفیتها بهره بگیرند. دستگاه های اداری باید در ساعات پیک مصرف برق از ژنراتورها استفاده کنند مدیریت پیک مصرف محقق شود. از سوی دیگر مشوقهای هم برای مصرف در نظر گرفته شده از جمله این که برای چاه های کشاورزی اگر در ۴ ساعت پیک مصرف از برق استفاده نشود ۲۰ ساعت بعدی برای آنها رایگان محاسبه خواهد شد. همچنین باید کاهش برق معابر و بزرگراه ها نیز مدنظر قرار گیرد.

🖨
برچسب: استاندار تهراناقتصاد انرژیاقتصادانرژیانرژی نوانرژی های تجدید پذیرمصرف انرژی

مطالب مرتبط

واردات
اسلایدر

واردات ایران از آمریکا در نخستین ماه 2023 کاهش یافت

توسط زینب گرامی
22 اسفند 1401
0

به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از ایرنا، جدیدترین آمار منتشرشده از سوی اداره آمار آمریکا نشان می‌دهد واردات...

انرژی خورشیدی
انرژی های نو

استان سمنان، اقلیم مناسب برای تولید انرژی خورشیدی

توسط زینب گرامی
11 اسفند 1401
0

به گزارش اقتصاد انرژی و به نقل از ایرنا، انرژی یکی از مهمترین مولفه‌های قدرت هر کشور است و هر...

نوشته بعدی
مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

مسئولیت‌های اجتماعی از مهم‌ترین ارکان صنعت پتروشیمی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت

آرشیو
افزایش نرخ دلار و ضرورت ثبات قیمت ها در حمایت از تولید
راهکار محققان MIT برای تبدیل پسماندهای پلیمری به مواد ساده تر با فناوری جدید
اختصاصی/ فروش تضمینی در قراردادهای فراسرزمینی

آخرین اخبار

قیمت نفت در مسیر کاهش قیمت

ایجاد تاسیسات فشارافزایی برای ۱۳ پالایشگاه پارس جنوبی

پیام مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری به مناسبت روز صنعت نفت

ثبت رکورد تولید روزانه ۷۰۶ میلیون متر مکعب گاز در پارس جنوبی

صادرات نفت آمریکا به اروپا رکورد زد

معامله ۳.۳ میلیون تن انواع محصول در بورس کالا

مسائل آب کشور در جلسه‌ای به ریاست معاون اول رئیس جمهور بررسی شد

قیمت جهانی نفت امروز 27 اسفند 1401

بازار ۲.۵ میلیارد دلاری در صنعت پتروشیمی برای دانش‌بنیان‌ها

رکورد روزانه تولید بریکت گرم در صبافولاد خلیج فارس شکسته شد

براي اولين بار در كشور، توسعه و توليد گرید HMI با قابلیت جایگزینی گریدهای پلی‌پروپیلن توسط شركت پتروشیمی جم انجام شد

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی؛ بومی سازی کاتالیست ها تا پایان دولت سیزدهم
بومی سازی کاتالیست ها تا پایان دولت سیزدهم

دستور رئیس جمهور مبنی بر تخفیف ۷۰ درصدی قبوض گاز اعمال شود

گشایش‌ دفتر پتروشیمی کارون در پارک فناوری پردیس

با افتتاح پروژه جدید پالایشگاهی در روز جمعه
روزانه ۲۱۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه می‌شود

نرخ تسعیر ارز شرکت‌های پالایشی‌ و پتروشیمی‌ها ابلاغ شد

شفافیت در معاملات نفت خام با گواهی سپرده نفت در ‎بورس انرژی ایران

۳۳ هزار و ۵۹۱ تن فرآورده هیدروکربوری روی میز بورس انرژی

معاون رییس جمهوری خبرداد: استفاده از انرژی اتمی برای حفظ محیط‌زیست

فروسیلیسیم خمین یکی از تصمیمات راهبردی شستان است

  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • RSS
  • آرشیو
نتیجه ای یافت نشد
مشاهده همه نتایج
  • صفحه نخست
  • پتروشیمی
  • نفت و گاز
  • آب و برق
  • بازار انرژی
  • بورس انرژی
  • انرژی های نو
  • دیپلماسی انرژی
  • مسئولیت های اجتماعی

تمامی حقوق پایگاه خبری اقتصاد انرژی محفوظ است